Fenerbahce Galatasaray Ofsayt / Fenerbahçe'nin golünde ofsayt tartışması! / Hafta erteleme maçında galatasaray sahasında fenerbahçe'yi konuk etti.. Fenerbahçe galatasaray ofsayt vermiydi kesinlikle yok 2021. Sarı lacivertliler, ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golünün. Fenerbahçe kulübü, ozan tufan'ın galatasaray derbisinde ofsayt nedeniyle iptal edilen golü hakkında flaş bir paylaşım yaptı. Diese statistik zeigt in der übersicht alle aufeinandertreffen zwischen fenerbahçe sk und galatasaray sk. Galatasaray ile fenerbahçe arasında oynanan maçın 51.

İki kanalda gol ve ofsayt anlarına verilen farklı tepkiler sosyal medyada yine çok konuşulan derbi videoları arasına girdi. 6 şubat cumartesi günü saat 19.00'da başlayan fenerbahçe galatasaray derbisinde ozan tufan'ın golu ofsayt olarak sayıldı. Bu nedenle ayakları geride ancak kafası önde. Futbolun i̇çindekiler 52.596 views22 hours ago. Var incelemesi sonrasında ofsayt gerekçesiyle fenerbahçe'nin golü iptal edildi.

Galatasaray-Fenerbahçe maçının kırılma anı! Ofsayt var mı ...
Galatasaray-Fenerbahçe maçının kırılma anı! Ofsayt var mı ... from i.nethaber.com
Haberler video spor videoları ozan tufan'ın golünde ofsayt var mıydı? Var incelemesi sonrasında ofsayt gerekçesiyle fenerbahçe'nin golü iptal edildi. Yayıncı kuruluşun tekrar gösterdiği pozisyonun ofsayt olmadığı ortaya çıktı. 6 şubat cumartesi günü saat 19.00'da başlayan fenerbahçe galatasaray derbisinde ozan tufan'ın golu ofsayt olarak sayıldı. Galatasaray ile fenerbahçe arasında oynanan maçın 51. Galatasaray fenerbahçe maçında ofsayt oldu mu? İle ilgili aramalar fenerbahçe galatasaray ofsayt. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ile tepki gösterdi.

Var hakemi belirlediği topa dokunuş anını alta koysaydı biz de görebilirdik.

Her iki takım arasında, 1909'dan beri süregelen bir rekabet bulunmaktadır. İki kanalda gol ve ofsayt anlarına verilen farklı tepkiler sosyal medyada yine çok konuşulan derbi videoları arasına girdi. Haftasında ezeli rakipler fenerbahçe ve galatasaray karşı karşıya geldi. Yayıncı kuruluşun tekrar gösterdiği pozisyonun ofsayt olmadığı ortaya çıktı. Futbolun i̇çindekiler 52.596 views22 hours ago. Haberler video spor videoları ozan tufan'ın golünde ofsayt var mıydı? Geçtiğimiz günlerdeki fenerbahçe galatasaray maçında verilen var kararı olay yarattı. Göz var izan var ofsayt yok! ifadeleri yer aldı. Dakikada ozan tufan ile bulduğu gol, ofsayt gerekçesiyle var tarafından iptal. Sarı lacivertliler, ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golünün. Haftasında oynanan, fenerbahçe galatasaray derbisinin yankıları sürüyor. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki gösterdi. Dakikasında radamel falcao'nun attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Dev derbi öncesi iki takımın ofsayt istatistiklerini inceledik, ortaya ilgi çekici bir tablo çıktı! Geçtiğimiz günlerdeki fenerbahçe galatasaray maçında verilen var kararı olay yarattı. Galatasaray ile fenerbahçe arasında oynanan maçın 51. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ile tepki gösterdi. Var hakemi belirlediği topa dokunuş anını alta koysaydı biz de görebilirdik.

Galatasaray-Fenerbahçe maçının kırılma anı! Ofsayt var mı ...
Galatasaray-Fenerbahçe maçının kırılma anı! Ofsayt var mı ... from i.nethaber.com
6 şubat cumartesi günü saat 19.00'da başlayan fenerbahçe galatasaray derbisinde ozan tufan'ın golu ofsayt olarak sayıldı. Diese statistik zeigt in der übersicht alle aufeinandertreffen zwischen fenerbahçe sk und galatasaray sk. Bu nedenle ayakları geride ancak kafası önde. Futbolun i̇çindekiler 52.596 views22 hours ago. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ile tepki gösterdi. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki gösterdi. Dakikasında radamel falcao'nun attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. İki kanalda gol ve ofsayt anlarına verilen farklı tepkiler sosyal medyada yine çok konuşulan derbi videoları arasına girdi.

Galatasaray ile fenerbahçe arasında oynanan maçın 51.

.yükselen ozan tufan'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluşmuş ancak var incelemesinin ardından ofsayt gerekçesiyle gol iptal edilmişti. Dakikada ozan tufan ile bulduğu gol, ofsayt gerekçesiyle var tarafından iptal. Haftasındaki dev derbide fenerbahçe'nin, galatasaray karşısında attığı gol var incelemesi sonrasında iptal edildi. Göz var izan var ofsayt yok! ifadeleri yer aldı. Diese statistik zeigt in der übersicht alle aufeinandertreffen zwischen fenerbahçe sk und galatasaray sk. İki kanalda gol ve ofsayt anlarına verilen farklı tepkiler sosyal medyada yine çok konuşulan derbi videoları arasına girdi. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki gösterdi. Geçtiğimiz günlerdeki fenerbahçe galatasaray maçında verilen var kararı olay yarattı. Fenerbahçe galatasaray ofsayt vermiydi kesinlikle yok 2021. İle ilgili aramalar fenerbahçe galatasaray ofsayt. 06 şubat 2021, cumartesi 23:53 son güncelleme: Galatasaray ile fenerbahçe arasında oynanan maçın 51. Bu nedenle ayakları geride ancak kafası önde.

Galatasaray fenerbahçe maçında ofsayt oldu mu? Haftasında ezeli rakipler fenerbahçe ve galatasaray karşı karşıya geldi. İki kanalda gol ve ofsayt anlarına verilen farklı tepkiler sosyal medyada yine çok konuşulan derbi videoları arasına girdi. Fenerbahçe galatasaray ofsayt vermiydi kesinlikle yok 2021. Dakikada ozan tufan ile bulduğu gol, ofsayt gerekçesiyle var tarafından iptal.

Galatasaray-Fenerbahçe maçının kırılma anı! Ofsayt var mı ...
Galatasaray-Fenerbahçe maçının kırılma anı! Ofsayt var mı ... from i.nethaber.com
Dev derbi öncesi iki takımın ofsayt istatistiklerini inceledik, ortaya ilgi çekici bir tablo çıktı! İki kanalda gol ve ofsayt anlarına verilen farklı tepkiler sosyal medyada yine çok konuşulan derbi videoları arasına girdi. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki gösterdi. Geçtiğimiz günlerdeki fenerbahçe galatasaray maçında verilen var kararı olay yarattı. 6 şubat cumartesi günü saat 19.00'da başlayan fenerbahçe galatasaray derbisinde ozan tufan'ın golu ofsayt olarak sayıldı. İşaretleme ile ilgili önemli konu: Dakikasında radamel falcao'nun attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Sarı lacivertliler, ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golünün.

Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ile tepki gösterdi.

Dakikasında radamel falcao'nun attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Spor toto süper lig 26. Futbolun i̇çindekiler 52.596 views22 hours ago. İki kanalda gol ve ofsayt anlarına verilen farklı tepkiler sosyal medyada yine çok konuşulan derbi videoları arasına girdi. Yayıncı kuruluşun tekrar gösterdiği pozisyonun ofsayt olmadığı ortaya çıktı. Haftasındaki dev derbide fenerbahçe'nin, galatasaray karşısında attığı gol var incelemesi sonrasında iptal edildi. Serdar aziz zaten ofsayt ama topa dokunmuyor, hamlesi olsa da dokunmuyor. Her iki takım arasında, 1909'dan beri süregelen bir rekabet bulunmaktadır. Fenerbahçe galatasaray ofsayt vermiydi kesinlikle yok 2021. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki gösterdi. Var incelemesi sonrasında ofsayt gerekçesiyle fenerbahçe'nin golü iptal edildi. Fenerbahçe kulübü, ozan tufan'ın galatasaray derbisinde ofsayt nedeniyle iptal edilen golü hakkında flaş bir paylaşım yaptı. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki gösterdi.

Bu nedenle ayakları geride ancak kafası önde fenerbahce. İle ilgili aramalar fenerbahçe galatasaray ofsayt.